Du er her:

Lidt om os selv

Vi startede i 1984 med hobby opdræt, hvor vi fik vores første  Golden. Vores nabo havde et pragt eksemplar af en Golden, og vi forelskede os straks i racen som sådan.

Det har siden indebåret instruktørjobs gennem 20 år og udstillinger i både ind- og udland gennem 20 år, samt brugsarbejde.

I vores opdræt lægger vi vægt på et godt temperament samt et rigtigt "Golden udtryk".

Vi lægger stor vægt på socialisering og prægning, således at hundene er hos os, både ude og inde, og er i henholdsvis stuen og køkkenet, når de skal føde. Inden hvalpene forlader os, har de gennemgået et sundhedstjek hos en autoriseret dyrlæge.

Vi lægger vægt på, at vores avlsmateriale er grundigt undersøgt før parring, såsom H.D., øjensygdomme samt andre arvelige sygdomme. Det mener vi er et vigtigt argument for seriøs avlsarbejde og bør være kendetegnende for al opdræt.

Vi prioriterer højt, at hundene kan bruges til både jagt og udstilling.

Kennel Grejsdalens købere får altid en grundig information, der passer til hvalpekøberens erfaring med hunde. Hvalpekøberen er velkommen til at gribe "knoglen", hvis et problem skulle være for stort og dermed tage det i opløbet.

Jaro med et ben

Vi inviterer endvidere til hvalpetræf, når de er cirka 6 måneder, hvor vi snakker om løst og fast, og kan klare evt. problemer.

Kennel Grejsdalens 3 hunde ved vandet
Guestbook

Overvejer du hvalpekøb, kan du læse mere om anskaffelse af hund her (Dansk Kennel Klub), eller fatte "knoglen" og få en hvalpesnak med os.